Logeerboerderij Oltvoort terras

Over ons

De “kleine” geschiedenis van Logeerboerderij Oltvoort

In het prachtige groene Achterhoek vindt u onze gezellige groepsaccommodatie Oltvoort.

Logeerboerderij Oltvoort is in 2001 verbouwd tot een groepsaccommodatie voor 14 personen. Waar eerder de koeien stonden is nu een gezellige woonkamer gecreëerd.
Op de eerste verdieping, wat voorheen de hooizolder was, is deze nu omgetoverd tot 5 slaapkamers, 2 voor 4 personen en 3 voor 2 personen. Verder zijn er boven 3 badkamers, 1 voor de dames, 1 voor de heren en 1 voor mindervaliden.

In het voorjaar van 2014 is de woonkamer geheel gerenoveerd en in een nieuw jasje gestoken zodat er meer ruimte is ontstaan. Ook het zitmeubilair is vervangen en meer van deze tijd.
Na deze grondige verbouwing zijn we buiten aan de slag gegaan. Waar voorheen onze minicamping was is nu een groot speelgrasveld gekomen, waar men naar hartenlust kan voetballen, volleyballen, jeu de boulen en nog veel meer. De oude kapschuur is afgebroken en daarvoor in de plaats is een mooie overkapte schuur verrezen. Hieronder staat de tafeltennistafel en het levensgrote spel “Vier op een rij”. De overkapte ruimte is zo groot dat er met gemak het gehele terrasmeubilair onder gezet kan worden. Hier kan dan bijvoorbeeld uw feestavond niet mee in het water vallen. Of gewoon om te schuilen voor de warme zon.

Bovenaan deze pagina ziet u de foto van oma, altijd in voor een praatje.

Bij ons zult u zich erg op uw gemak voelen en wij hopen dan ook dat wij u mogen verwelkomen op Logeerboerderij Oltvoort.

GOED GOAN…

Henk en Gea Boerman