Logeerboerderij Oltvoort tafeltennistafel

Faciliteiten


Groepsaccommodatie ‘Oltvoort’ biedt u alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. De omgeving is prachtig, de recreatiemogelijkheden zijn legio en de voorzieningen verrassend en veelzijdig. Groepsaccommodatie Oltvoort heeft voor u alles in huis om het perfecte vakantiegevoel te beleven.

Woonkamer groepsaccommodatie

De woonkamer van de gezellige groepsaccommodatie is sfeervol ingericht en biedt voldoende ruimte aan het hele gezelschap. De woonkamer van de groepsaccommodatie is voorzien van een flatscreen TV met internet, geluidsapparatuur en staat in verbinding met de eetruimte. De woonkamer van uw groepsaccommodatie is ingericht met een paar gemakkelijke banken en losse stoelen.

Keuken en eetkamer groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie beschikt over een compleet ingerichte keuken voorzien van een professioneel 6-pits fornuis, vaatwasmachine, bakoven, magnetron, grote koeling, vriezer, een waterkoker, 2 pots koffiezetapparaat. Uiteraard is er in de groepsaccommodatie voldoende bestek, glas- en aardewerk aanwezig. De eetkamer van de groepsaccommodatie bevat een aantal grote tafels en voldoende stoelen.

Slaapkamers en sanitair groepsaccommodatie

De logeerboerderij beschikt over 5 slaapkamers (3 x 2, 2 x 4), voorzien van boxspring bedden op de eerste verdieping. Met een plateaulift zijn de slaapkamers goed bereikbaar voor rolstoelgebruikers en er kan ook gebruik gemaakt worden van hoog/laagbedden. Op de gang bevinden zich 4 douches, 4 toiletten en 4 wastafels.

Rondom de groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie ligt in de nabijheid van bossen, waar men heerlijke wandelingen kan maken. Of maak gebruik van de vele fietsroutes en fietsknooppunten die hier gelegen zijn. Rondom de groepsaccommodatie is veel ruimte voor kinderen om te spelen, zoals skelters, een trampoline, een tafeltennistafel, voetbalveld met doelen en een jeu de boulesbaan. Ook beschikt de groepsaccommodatie over een eigen zonnige terras met voldoende terras meubilair.

Rolstoelvriendelijk

Logeerboerderij Oltvoort is rolstoelvriendelijk ingericht. Zo beschikken we over aangepaste toiletten, een ruime rolstoelvriendelijke douche / toilet, 1 plateaulift, 2 hoog-laagbedden en ruime slaapkamers om die neer te kunnen zetten. Ook drempels zijn ons vreemd. Vakantie vieren bij Logeerboerderij Oltvoort is zeer geschikt voor minder valide mensen. Ook hebben wij nauw contact met zorgverleners om uw vakantie te doen slagen voor het ultieme vakantiegenot.

Invalid Displayed Gallery

 

Faciliteiten op een rijtje: